NAMNAM
Jeg har lavet karameller med og uden lakrids og nogle med chokolade :-)
For at få den fine runde facon har jeg brugt en konfekt form hvor jeg har lagt massen i mens den var lun.
De øvrige karameller har jeg drysset med lakridspulver (så klister de ikke så meget sammen) købt i Tiger.
Karamellerne som ikke har pulver på er blevet pakket ind i cellofan.
De runde har jeg dyppet i lys smeltet chokolade.
*************************************************************************
2½ dl. sukker
2½ dl. druesukker.
2½ dl. fløde.
En knivsspids salt.
Koges sammen indtil termometeret når de 135 grader.
Hældes ud i en bagepapirsklædt form.
Klippes eller formes inden den er helt nedkølet.
Super nemt :-)
*Gitte*
Hmmm, can I visit and have some? :)
SvarSletmmmm de ser da bare lækre ud :-)
SvarSletuha det ser lækkert ud,,,,,spis nu ikke for mange ,det er jo lørdag aften og sneen drysser ned uden for :-)
SvarSletLækkerier. Ser dragende ud ;-)
SvarSletNøøøøøøøøøøøøj...........
SvarSletuhm .... sidder lige og blir lidt lækkersulten ;0)
SvarSletSidder her og bliver helt laekkersulten.
SvarSletMmm... De må afprøves :)
SvarSletUha, de ser sørme *savl* lækre ud! :)
SvarSletKunne være man skulle se at få købt sig det bage/bolchetermometer...
Nøjj... hvor jeg nu sidder med mundvand og savl ud over tastaturet. Hvor ser det lækkert ud:)
SvarSletJamen, jamen ... hvor ser det lækkert ud.
SvarSletMums ;o)
Uha!! Hvor ser og lyder det lækkert.
SvarSletDe skal da prøves en dag.
Ha´en dejlig Søndag
Knus Susi
Hvor ser de lækre ud. Og god ide med flere varianter. Jeg tror jeg lader mig inspirere. :-)
SvarSletLækkert ser det ud - tillykke til dig lidt mere eventyrligt med skønne H.C. Andersen bolcher http://housebk.blogspot.dk/2013/03/hc-andersen-bolcher-smagen-af-noget.html - send din adresse til info@houseofbk.com
SvarSletMå være skønt at være gæst hos dig ;)
SvarSlet