Velkommen til min blog

Her på bloggen vil jeg give jer et nøglehuls blik i min hverdag, og dele min passion for den kreative verden.

lørdag den 16. marts 2013

Karameller med chokolade og lakrids



NAMNAM
Jeg har lavet karameller med og uden lakrids og nogle med chokolade :-)
For at få den fine runde facon har jeg brugt en konfekt form hvor jeg har lagt massen i mens den var lun.
De øvrige karameller har jeg drysset med lakridspulver (så klister de ikke så meget sammen) købt i Tiger.
Karamellerne som ikke har pulver på er blevet pakket ind i cellofan.
De runde har jeg dyppet i lys smeltet chokolade.

*************************************************************************
2½ dl. sukker
2½ dl. druesukker.
2½ dl. fløde.
En knivsspids salt.
Koges sammen indtil termometeret når de 135 grader.
Hældes ud i en bagepapirsklædt form.
Klippes eller formes inden den er helt nedkølet.
Super nemt :-)

*Gitte*

15 kommentarer:

  1. Hmmm, can I visit and have some? :)

    SvarSlet
  2. mmmm de ser da bare lækre ud :-)

    SvarSlet
  3. uha det ser lækkert ud,,,,,spis nu ikke for mange ,det er jo lørdag aften og sneen drysser ned uden for :-)

    SvarSlet
  4. Lækkerier. Ser dragende ud ;-)

    SvarSlet
  5. uhm .... sidder lige og blir lidt lækkersulten ;0)

    SvarSlet
  6. Sidder her og bliver helt laekkersulten.

    SvarSlet
  7. Mmm... De må afprøves :)

    SvarSlet
  8. Uha, de ser sørme *savl* lækre ud! :)
    Kunne være man skulle se at få købt sig det bage/bolchetermometer...

    SvarSlet
  9. Nøjj... hvor jeg nu sidder med mundvand og savl ud over tastaturet. Hvor ser det lækkert ud:)

    SvarSlet
  10. Jamen, jamen ... hvor ser det lækkert ud.
    Mums ;o)

    SvarSlet
  11. Uha!! Hvor ser og lyder det lækkert.
    De skal da prøves en dag.

    Ha´en dejlig Søndag

    Knus Susi

    SvarSlet
  12. Hvor ser de lækre ud. Og god ide med flere varianter. Jeg tror jeg lader mig inspirere. :-)

    SvarSlet
  13. Lækkert ser det ud - tillykke til dig lidt mere eventyrligt med skønne H.C. Andersen bolcher http://housebk.blogspot.dk/2013/03/hc-andersen-bolcher-smagen-af-noget.html - send din adresse til info@houseofbk.com

    SvarSlet
  14. Må være skønt at være gæst hos dig ;)

    SvarSlet