Velkommen til min blog

Her på bloggen vil jeg give jer et nøglehuls blik i min hverdag, og dele min passion for den kreative verden.

torsdag den 31. oktober 2013

Så fik vi besøg :-)

 
Af de mest hyggelige "spøgelser"
Der blev banket på døren, med en masse små hænder og vi var meget berørt over det hyggelige besøg.  Vores store dreng (ham på 19) var helt solgt og sagde med sit gode hjerte "sådan nogle kunne han godt tænke sig" <3 (håber at han venter nogle år endnu:-))
Børnene fik en stor slikpose til deling (og de blev ikke bange for dukke ansigtet fra mit forrige indlæg :-)
Vi fik en lille hyggelig sludder :-) Og så stillede de op til fotografering, og så rigtig uhyggelige ud, som i kan se :-)
Men lidt dårlig smag i munden, havde manden og jeg, for inden da havde vi ledt efter en uhyggelig maske og havde tænkt, hvis der kom nogle børn forbi, ville vi åbne døren og gøre dem forskrækket med et ordentligt BØØØØH !
GUDSKE TAK OG LOV fandt vi ikke masken.
Mit hjerte havde bristet, hvis jeg havde gjort dem forskrækket.
Jeg håber at de KUN fik gode oplevelser med på deres vej til aften :-)
Har i også haft en (u)hyggelig oplevelse, her til aften ?
 
*Gitte*

9 kommentarer:

 1. hvor søøødt, - både jer som giver men også de kære børn ;)

  // Rikke //

  SvarSlet
 2. Hahaha.. Kunne lige forestille mig jer stå der og råbe bøhhh :o) Men du har ret, nok godt det ikke skete. Dit lys fra sidste indlæg ville nok ha holdt mig væk fra døren. Synes det ser ret uhyggeligt ud!

  Stort skræmmende uhyggeligt knus til dig kære ;o)

  SvarSlet
 3. Sikke et (u)hyggeligt besøg :-) go' Allehelgensaften

  SvarSlet
 4. Ih altså, hvor (u)hyggeligt, sådan at få besøg på denne Halloween-aften! Desværre fungerer den slags ikke rigtig herude på landet, da der er lidt for langt mellem husene for de små barneben - og alt for mørkt ...! Men jeg ville nyde det lige så meget som I gjorde, hvis de bankede på her! Og hvor var I søde, at tage så godt imod de små poder!
  *KNUS* fra Lisbet

  SvarSlet
 5. UUUhhhh..... Vores slikskab blev også tømt i går;)

  SvarSlet
 6. Ja, vi havde også "fint" besøg af nogle flot udklædte børn...øh undskyld....spøgelser og skeletter. Du kan se det på min blog. Godt I ikke skræmte børnene mere end dukkehovedet kan ;O)). Førhen holdt vi fastelavn for vores børnebørn og venners børn. Der skulle de voksne også klædes ud, og stor var overraskelsen for de børn der kom og raslede, når vi som voksne åbnede og også var udklædt. Det tror jeg ikke de glemmer ;O))) Kh Helle

  SvarSlet
 7. Uhh Min søn talte om at han også ville ud at rasle. Vidste ikke at det allerede var kommet til Dk at de skal ud og rasle. Ved ikke lige hvad jeg synes.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 8. Ved ikke hvem der er mest uhyggelig.. børnene eller hovedet der titter frem? ;)

  SvarSlet