Med marcipan og hasselnødder.
Jeps . Det regner med nødder fra hasseltræet i år - Og det skal man jo benytte sig af :-)
*MUMS*
_____________________________________________________________________________
300 gram smør
200 gram marcipan
250 gram flormelis.
100 gram hakkede nødder
2 æg.
400 gram hvedemel
1 tsk. bagepulver
Rør smør, marcipan og flormelis sammen.
Tilsæt resten æg, mel, bagepulver og nødder.
Sættes på en bageplade med 2 skeer og bages i ovnen ved 200 grader i 8-10 min
Ay, Gitte- her sidder jeg og har lige ledt huset igennem efter noget til den søde tand, og det nærmeste jeg kom var nutellaen- jeg kan nærmest tage tungen ud og slikke på skærmen for at smage dine lækre kager....:-) Knus Heidi
SvarSletTak for opskriften, som ser fantastisk ud. Når jeg en dag ikke er på kur, skal den prøves af.
SvarSletUhmm... Hvor ser de lækre ud.-)
SvarSletDem må jeg prøve og bage en dag.
Tak for opskriften <3
Knus Susi
Dem bliver jeg vist nød til at prøve lækre ser de ud :) god weekend knus
SvarSletDe skal simpelthen da bare prøves!
SvarSletHvor stor "klat" på bagepladen? Altså, hvor meget flyder de ud?
Ca. en spsk klat :-) Jeg lagde 16 klatter på hver bagepladen og der bliver til 2½ plade
SletAltså ... Nu sidder jeg her med kaffen uden kager, ..........smiler❤
SvarSlet