5 dl. fløde, 5 dl sukker, 5 dl druesukker, 1 tsk fin salt. Blandes og små koger indtil 135 grader. Hældes i en bradepande med bagepapir. Når massen er håndvarm, klippes karamellerne ud. Jeg har mindst lavet dem "100" gange før. smiler. De smager skøøønt og er super nemme at lave. Det kedelige kommer tilsidst, når de skal pakkes ind :( (Hvis man ikke har et termometeret er det billigst at købe i Panduro) Opskriften fandt jeg i bogen "lakrids & karameller"
mmmm haps haps haps - det ser hyggeligt og lækkert ud :-)
SvarSletHej
SvarSletHvad er holdbarheden på disse karameller ?
På forhånd tak
Marianne
Hej Marianne.
SvarSletHoldbarheden er op til 4 uger.
Men så længe holder de nok ikke, de bliver hurtig spist. Men personligt syntes jeg de er bedst den første uge, derefter bliver de en smule klistrede :)