lørdag den 16. marts 2013

Karameller med chokolade og lakrids



NAMNAM
Jeg har lavet karameller med og uden lakrids og nogle med chokolade :-)
For at få den fine runde facon har jeg brugt en konfekt form hvor jeg har lagt massen i mens den var lun.
De øvrige karameller har jeg drysset med lakridspulver (så klister de ikke så meget sammen) købt i Tiger.
Karamellerne som ikke har pulver på er blevet pakket ind i cellofan.
De runde har jeg dyppet i lys smeltet chokolade.

*************************************************************************
2½ dl. sukker
2½ dl. druesukker.
2½ dl. fløde.
En knivsspids salt.
Koges sammen indtil termometeret når de 135 grader.
Hældes ud i en bagepapirsklædt form.
Klippes eller formes inden den er helt nedkølet.
Super nemt :-)

*Gitte*

15 kommentarer:

  1. Hmmm, can I visit and have some? :)

    SvarSlet
  2. mmmm de ser da bare lækre ud :-)

    SvarSlet
  3. uha det ser lækkert ud,,,,,spis nu ikke for mange ,det er jo lørdag aften og sneen drysser ned uden for :-)

    SvarSlet
  4. uhm .... sidder lige og blir lidt lækkersulten ;0)

    SvarSlet
  5. Sidder her og bliver helt laekkersulten.

    SvarSlet
  6. Uha, de ser sørme *savl* lækre ud! :)
    Kunne være man skulle se at få købt sig det bage/bolchetermometer...

    SvarSlet
  7. Nøjj... hvor jeg nu sidder med mundvand og savl ud over tastaturet. Hvor ser det lækkert ud:)

    SvarSlet
  8. Jamen, jamen ... hvor ser det lækkert ud.
    Mums ;o)

    SvarSlet
  9. Uha!! Hvor ser og lyder det lækkert.
    De skal da prøves en dag.

    Ha´en dejlig Søndag

    Knus Susi

    SvarSlet
  10. Hvor ser de lækre ud. Og god ide med flere varianter. Jeg tror jeg lader mig inspirere. :-)

    SvarSlet
  11. Lækkert ser det ud - tillykke til dig lidt mere eventyrligt med skønne H.C. Andersen bolcher http://housebk.blogspot.dk/2013/03/hc-andersen-bolcher-smagen-af-noget.html - send din adresse til info@houseofbk.com

    SvarSlet
  12. Må være skønt at være gæst hos dig ;)

    SvarSlet